Unity-versjonene av Doom og Doom II har blitt oppgradert

Og eierne av Steam-utgavene har nå fått tilgang på dem.

Da Bethesda skulle overføre Doom og Doom II til konsoll for en tid tilbake, valgte de å lage disse versjonene i Unity. I fjor dukket Unity-versjonene opp på PC, via Bethesdas egen nettbutikk. Nå har de også kommet til Steam, sammen med en oppdatering (for alle plattformene).

I'm a lumberjack and I'm okay.
I’m a lumberjack and I’m okay.

Alle som eier Doom II eller Ultimate Doom på Steam har fått tilgang på de nye versjonene, og det samme gjelder alle som kjøper disse spillene i fremtiden. Steam-versjonene krever ikke innlogging hos Bethesda.

For den harde kjernen med Doom-spillere er det likevel viktig å påpeke at de gamle utgavene ikke har blitt erstattet – man kan fortsatt velge dem under oppstarten. Det er også, fortsatt, mulig å benytte seg av en tredjepartsversjon som for eksempel GZDoom.

Oppdateringen kan du lese mer om hos Bethesda, men den store nyheten ser ut til å være at den legger til ordentlig støtte for 16:9-format (altså uten at det blir sorte flater på skjermen eller at deler av bildet kuttes ut; originalene var som kjent i 4:3-format).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.