Ubisoft har avduket sin nye versjon av Sands of Time

Prince of Persia: The Sands of Time pusses opp for moderne plattformer.

Den franske utgiveren Ubisoft hadde en slags gullalder tidlig på totusentallet, og et av spillene som ga dem en høy stjerne i bøkene til mange spillere var Prince of Persia: The Sands of Time fra 2003. Nå har Ubisoft bekreftet ryktene om en nyversjon – den 21. januar dukker Prince of Persia: The Sands of Time Remake opp for PC, Xbox One og PlayStation 4.

Store endringer

Nyversjonen.
Nyversjonen.

Nyutgaven utvikles av de interne Ubisoft-studioene Ubisoft Pune og Ubisoft Mumbai. De har bygd opp spillet fra bunnen av, og vi loves en ny tilnærming til kamp, gåter og spillets signaturfunksjon – å spole tiden tilbake. Dessuten skal spillets persiske miljøer vært skapt på nytt, med en mer østlig tilnærming takket være de indiske utviklerstudioene.

Mens prinsen spilles av Yuri Lowenthal som sist, har Supinder Wraich fått rollen som Farah.

Ubisoft har også en liten godbit for de av oss som begynner å dra på årene. I løpet av spillet vil du nemlig kunne låse opp det originale Prince of Persia-spillet fra 1989. Apropos; Prince of Persia-skaperen Jordan Mechner (som også ledet utviklingen av Sands of Time) har ikke vært involvert i nyversjonen, men han har testet den og ser ut til å gå god for resultatet.

I Prince of Persia: The Sands of Time Remake befinner vi oss altså i en mytisk versjon av oldtidens Persia, der sultanens onde rådgiver har skapt trøbbel (hvorfor har sultaner rådgivere, egentlig – de er jo alltid onde!). Landets innbyggere har blitt forvandlet til sandstatuer, og kun prinsen og Farah, datteren til den indiske maharajaen, kan ordne opp. Trailer:

En kommentar om “Ubisoft har avduket sin nye versjon av Sands of Time”

  1. Jeg husker når jeg så Prince of Persia (det originale fra 1989).
    Jeg fikk nesten sjokk. Så bra animasjon hadde jeg aldri sett!!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.