Ubisoft overrasket med romsimulator

I AGOS: A Game of Space må du finne et nytt hjem for menneskeheten.

Mens nyversjonen av Prince of Persia: The Sands of Time var en forventet annonsering, hadde Ubisoft også noe litt mer uventet å by på i gårsdagens nettarrangement.

AGOS: A Game of Space er et romspill satt til en fremtid der jordkloden har blitt ubeboelig for mennesker (antakeligvis fordi den har blitt overtatt av troll). Din jobb er å finne et nytt hjem for menneskene.

Fin (men farlig) utsikt.
Fin (men farlig) utsikt.

Lag dine egne romsonder

For å oppnå dette målet må du utforske et stort univers på jakt etter ressurser. Du må bygge egne romsonder og styre disse rundt i solsystemene, og gradvis låse opp nye teknologier som kan hjelpe deg videre.

Ubisoft skryter av realistisk fysikk og et nytenkende kontrollsystem.

Spillet er eksklusivt for VR, men ser ut til å støtte det meste av eksisterende hodesett. Det kommer i utgangspunktet kun til PC, og lanseringsdatoen er allerede 28. oktober. Her er det offisielle nettstedet, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.