Retrotimen anmelder Super Mario 3D All-Stars

Spillene holder fortsatt mål, men har Nintendo gjort nok med selve pakken?

Trioen i Retrotimen har tatt en grundig titt på Nintendos nye samlepakke med klassiske 3D-spill, Super Mario 3D All-Stars. Pakken inneholder Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Samlet representerer den tre ulike konsoller – Nintendo 64, GameCube og Wii – og vi får oppleve hvordan Marios 3D-plattformere utviklet seg i løpet av årene.

At selve spillene er solide klassikere er det nok ingen tvil om, men spørsmålet er om kanskje Nintendo kunne gjort litt mer med selve pakken, og eventuelt oppgradert enkelte aspekter av noen av spillene. Hva Retrotimen tenker om saken finner du ut her:

Har du prøvd denne pakken, og hva syntes du eventuel selv?

NB: Retrotimen har nå fått seg et nytt nettsted, der du kan følge med på hva de publiserer. De har også endret publiseringsdag fra fredag til torsdag, så i fremtiden vil jeg prøve å følge etter med tanke på Spillhistories artikler.

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Anchor.fm. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.