Nå er Winter Games-oppfølgeren ute på Steam

Pluss Horace Goes Skiing og tennisspillet International Tennis Open.

Ny dag, ny artikkel om et retrospill fra Pixel Games UK på Steam. Skjønt i dag er vi litt effektive, og tar for oss tre separate spill i én artikkel!

Vintersport!

Det var da voldsomt til tårn.
Det var da voldsomt til tårn.

Først ut er The Games: Winter Edition, som var Epyx’ oppfølger til storsuksessen Winter Games. Dette spillet kom i 1988 for et bredt spekter av plattformer, og som vanlig er det PC-versjonen som er relansert.

I likhet med sin forgjenger er The Games: Winter Edition et OL-inspirert vintersportsspill der du må kjempe om heder og ære i ulike disipliner. Med denne gangen er aking, kunstløp, skøyteløp, utfor, slalom, skihopp og langrenn. Merk at dette ikke er samme spill som Accolades The Games: Winter Challenge, som er nyere (og nok mer kjent). Det finner du forøvrig på GOG.

Vi fortsetter med vintersport og legger til at Pixel Games UK også har sluppet en nyversjon av ZX Spectrum-klassikeren Horace Goes Skiing, der et merkelig vesen først må komme seg trygt frem til bakken i ekte Frogger-stil, før det er på tide å legge utfor, uten å treffe trær og slikt. Nyversjonen er generelt tro mot originalen, men har en modus der du slipper Frogger-sekvensene om du vil. Horace Goes Skiing er også ute på Android.

Tennis!

Du får selv finne ut om dette er Horace Goes Skiing eller International Tennis Open.
Du får selv finne ut om dette er Horace Goes Skiing eller International Tennis Open.

Utgiveren har også et annet sportsspill på plakaten. Det er International Tennis Open fra 1994, som opprinnelig ble utgitt av Infogrames. Det skal visstnok slippes den 11. november. Hva spillet dreier seg om kan du nok gjette av tittelen, men vi loves rikelig med spilltyper og underlag, og digitaliserte spillfigure.

International Tennis Open fikk en svært god mottakelse da det kom, og dette er faktisk en type spill som ofte viser seg å ha tålt tidens tann ganske godt. Så definitivt en interessant utgivelse.

Om du lurer på hvorfor Pixel Games UK kun relanserer spill på Steam og ikke GOG, er det visstnok fordi GOG ikke har besvart utgiverens henvendelser.

En kommentar om “Nå er Winter Games-oppfølgeren ute på Steam”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.