Ski or Die var en ekstremutgave av Winter Games

cd SPILL gjør seg klare for vinteren med Ski or Die.

Med åttitallsklassikeren Skate or Die fikk Electronic Arts en stor suksess på klassiske hjemmedatamaskiner som Commodore 64 og i 1990 fulgte de opp med Ski or Die. Her hoppet vi fra asfalten til puddersnøen, og fikk en rekke ekstremsportinspirerte minispill satt til vinteren. Som Winter Games, altså, bare mer ekstremt.

Tøffe greier. Bildene er fra Mobygames.
Tøffe greier. Bildene er fra Mobygames.

Snøballkrig og snowboard

Om Ski or Die ble like populært som forgjengeren aner jeg ikke, men det ble i alle fall en slager her til lands. Selv spilte jeg det på Amiga, men det kom også til MS-DOS, og det er selvsagt den versjonen gutta i cd SPILL har tatt for seg når de nå mimrer om det eneste vintersportsspillet som faktisk er så kult at det ikke kunne gå på skolen (sorry).

Men har Ski or Die holdt seg? Er det fortsatt moro med virtuell snøballkrig, og er det faktisk noen i dag som skjønner hvem Rodney skulle se ut som? Svarene på i alle fall to av disse spørsmålene får du i dagens episode av cd SPILL:

En kommentar om “Ski or Die var en ekstremutgave av Winter Games”

  1. Haha, kult. Spilte dette mye «back in the day». Forøvrig mitt første møte med snowboard, noe jeg begynte med noen år senere med i fysisk form…

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.