Turrican Flashback samler fire spill i én pakke

Turrican Flashback lanseres digitalt og i butikker, og får flere oppgraderinger.

Det var knyttet store forventninger til Turrican-avsløringene på Gamescom, men mange var nok skuffet over at det «kun» var snakk om samlerutgaver lansert i begrenset antall. Nå har utgiver ININ Games annonsert en ny pakke med Turrican-spill, som får litt bredere lansering. Turrican Flashback slippes nemlig både digitalt og i vanlige spillbutikker, for PlayStation 4 og Switch.

Oppgraderte versjoner

Vi møtes igjen!
Vi møtes igjen!

Turrican Flashback inkluderer fire spill fra den høyt elskede serien, nemlig Turrican, Turrican II: The Final Fight, Mega Turrican og Super Turrican. Versjonene i pakken skal være utviklet av Ratalaika Games sammen med Factor 5, og vil være trofaste mot originalutgavene samtidig som de har noen moderniserte elementer.

For eksempel skal kontrollene ha fått seg en oppgradering, og det skal også være mulig å skreddersy hvordan spillet tar seg ut på skjermen. Man kan skru av og på ulike filtereffekter, velge moderne eller klassisk «HUD» og spille i bredskjerm-modus om man ønsker det.

Dessuten har spillene fått den etter hvert så forventede «spole tilbake tiden»-funksjonen vi så ofte ser i relanserte klassikere, som kanskje opprinnelig var litt vanskeligere enn det man forventer i dag. Det blir også mulig å lagre spillet underveis.

Turrican Flashback har ikke fått noen slippdato enda (men kommer «snart»), og dessverre er det heller ikke annonsert noen PC-versjon. Her er uansett en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.