Arcade1UP med Out Run-kabinett

For øyeblikket bare for Nord-Amerika.

Hadde jeg hatt veldig mye penger, litt ekstra plass og vært bosatt i Nord-Amerika, så hadde det nye Out Run-kabinettet fra Arcade1UP vært en sikker julegave til meg selv. Dette arkadekabinettet kommer med fire racingklassikere, nemlig Out Run, Turbo Outrun, Outrunners og Power Drift, og man får spille med ratt, gir og pedaler – slik det alltid var meningen at disse spillene skulle spilles.

Kabinettet kommer med eget sete, men kan brukes uten (og jeg tipper en egen variant uten sete blir tilgjengelig). I likhet med tidligere kabinetter fra selskapet er ikke dette i full størrelse. I stedet er det cirka 115 cm høyt, så hvor godt det blir for ryggen å spille dette med pedaler og alt er jeg selvsagt litt usikker på.

Desemberslipp i USA

Amerika-lanseringen er satt til desember, og prislappen er på 499 dollar, altså drøyt 4500 kroner direkte fra dem selv. Arcade1UP sier at det vil selges andre steder enn hos dem selv.

For oss her i Europa er de gode nyhetene at Arcade1UP har sagt på Twitter at de jobber for å få i stand ordentlig distribusjon i Storbritannia, og da er det jo lov å håpe at Norge også kommer med på lasset. Tidligere produkter fra dem har fått distribusjon her til lands.

Skjønt, for min del håper jeg jo på Out Run-kabinett på samme måte som jeg i barndommen min håpte at jeg skulle få modelltogbane fra Märklin med alle de herlige tilleggene fra katalogen. Det skjedde ikke, og jeg vet jo at jeg ikke får Out Run-kabinett heller. Men, men! Her er i alle fall en teaser-video:

Blir dette litt i dyreste laget? Denne løsningen er nok billigere!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.