Retrotimen mimrer om gamle krigsspill

Husker du Commando, 1942, Platoon og Probotector? Gjengen har også sett Good Morning, Vietnam!

I denne ukens episode av Retrotimen er det krigsfilmen Good Morning, Vietnam! med Robin Williams i hovedrollen som står i fokus, men for å unngå at episoden blir for mørk velger gjengen å starte med litt mimring om gamle krigsspill på Commodore 64, NES og Sega Master System.

Krigsspill med herlig musikk

De kommer inn på rikelig med klassikere underveis, inkludert Commando, 1942, Platoon, Choplifter og Probotector. Siden noen av disse er på Commodore 64 blir det også anledning til å spille litt god, gammel spillmusikk.

Siden de spør om tips til klassiske krigsspill kan jeg jo trekke frem Wings of Fury som en favoritt, og nevne at Commando faktisk har fått en kraftig forbedret Commodore 64-versjon. Hva med dere? Hvilke klassiske krigsspill husker dere godt?

Her er ukens episode av Retrotimen:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.