Plattformspillet Starshot har blitt relansert

Kom opprinnelig for Nintendo 64 og PC på nittitallet.

Pixel Games UK har en ny relansering på Steam, og denne gangen har de funnet frem en gammel Infogrames-utgivelse fra arkivene. Spillet heter Starshot: Space Circus Fever, og ble opprinnelig lansert for Nintendo 64 og PC i 1998. Jeg antar det er PC-versjonen som er ute på Steam.

Starshot på Steam.
Starshot på Steam.

Tredimensjonal plattformhopping

Starshot er et tredimensjonalt plattformspill av den fargerike typen, der du spiller sjongløren Starshot som må redde rom-sirkuset sitt fra konkurs ved å lete opp universets beste sirkusartister for å sette opp showet over alle show.

Spillet fikk blandet kritikk da det først ble sluppet – karakterene listet opp på Mobygames går fra 85% til 30% – men jeg ser at nyheten om relanseringen utløste en viss begeistring på blant annet Twitter. Det har ikke kommet noen brukeranmeldelser av Steam-versjonen enda.

Uansett, om Starshot: Space Circus Fever er et spill du har gode minner fra, vet du i alle fall nå at det finnes på Steam. Om ikke annet går det jo an å legge det i ønskelista slik at du kan komme tilbake til det senere, når det har dukket opp flere brukeranmeldelser. Trailer:

Toppbildet er basert på et bilde på Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.