Nå kan du spille Deluxe Ski Jump 2 på mobilen

Den finske indie-klassikeren har fått Android-versjon.

Vintersesongen er igang, og dermed passer det ganske bra at finske Mediamond har sluppet det klassiske skihoppspillet Deluxe Ski Jump 2 på Android. Spillet skal være en trofast overføring av PC-klassikeren, komplett med piksellert grafikk i 320×200-oppløsning, klassisk lyd og de 32 gamle hoppbakkene.

Det nye kontrollsystemet skal være inspirert av PC-ens musebaserte kontrollsystem, men her må du rotere mobilen fysisk for å prøve å finne rett balanse. Spillet lar opp til 16 spillere konkurrere i verdenscup- eller lagcupkonkurranser, i «hot seat»-modus, skjønt her er det vel mobilen som blir varm (husk håndsprit).

Her kan du se en liten video fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.