Slik var det å være skuespiller for Assassin’s Creed Valhalla

Retrotimen har fått med seg Øystein Schieflo Kanestrøm, som har gitt stemme til flere av figurene i spillet.

Ukens episode av podcasten Retrotimen fokuserer på Ubisofts nye viking-epos, Assassin’s Creed Valhalla. Men dette er ikke noen ordinær episode, i stedet har de fått med seg skuespiller Øystein Schieflo Kanestrøm, som har fått i oppdrag å gi stemme til flere av figurene i spillet.

Kanestrøm forteller om hvordan han fikk rollen og litt om hva slags utfordringer det å være stemmeskuespiller for et spill innebærer. Han deler også noen gode tips til deg som kanskje har lyst å prøve deg på dette yrket, og sier litt om hva du bør og ikke bør gjøre.

Ellers får vi selvsagt faste spalter og annen moro – her kan du høre episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.