Nytt Ghosts ‘n Goblins-spill til Switch

Åttitallets spøkelsesfavoritt er tilbake.

Vi tar en kort pause fra å lage julekalenderluker for å fortelle at Capcom har annonsert et helt nytt Ghosts ‘n Goblins-spill for Switch. Det ser ut til å følge ganske trofast i seriens fotspor, og traileren under byr på både kjent musikk og fiender vi har sett før – spesielt han siste der bør være lett å kjenne igjen.

Vi kan med andre ord se frem til en kombinasjon av plattformspill og actionspill satt til marerittaktige 2D-miljøer, der hovedpersonen Arthur har et nytt oppdrag å utføre (vi får bare håpe han ikke har rotet bort kjæresten sin igjen).

Lanseringensdatoen for Ghosts ‘n Goblins Resurrection er satt til 25. februar. Om du ikke skulle ha peiling på hva Ghosts ‘n Goblins dreier seg om, kan du jo lese vårt tilbakeblikk på det første spillet i serien. Ellers bør jo denne traileren være ganske selvforklarende:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.