Age of Empires II får ny ekspansjon

Lords of the West slippes snart for Age of Empires II: Definitive Edition.

Det er vel ikke så mange som er overrasket over at sanntidsstrategiklassikeren Age of Empires II har hatt et langt liv, men at det skulle få nytt, offisielt innhold i 2021 hadde nok kun de færreste trodd. Men slik blir det – den 26. januar slippes ekspansjonspakken Lords of the West for Age of Empires II: Definitive Edition.

To nye sivilisasjoner

Denne utvidelsen er ikke den største spillet har fått så langt, men den virker heller ikke direkte liten. Vi får «kun» to sivilisasjoner, nemlig Burgundy og Sicily, men pakken byr også på tre kampanjer som alle har fullstendig stemmeskuespill og det hele.

Det er ikke så mye poeng i at jeg gjentar detaljene om sivilisasjonene og kampanjene her, så du jeg får bare vise deg til det offisielle nettstedet, der du kan finne ut mer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.