Dette nye spillet er inspirert av Dr. Drago’s Madcap Chase

Et av favorittspillene til podcasten cd SPILL har fått en slags åndelig oppfølger.

For en stund siden lagde podcasten cd SPILL en episode om det lettbeinte strategispillet Dr. Drago’s Madcap Chase, og i artikkelen om podcasten skrev jeg følgende:

Dr. Drago’s Madcap Chase er faktisk et Windows 3-spill, og slike er dessverre ikke lenger støttet i moderne utgaver av Windows. Man kan selvsagt sette opp Windows 3 i DOSBox og spille spillet slik, men denne ekstra kompleksiteten gjør det nok usannsynlig at vi får se en relansering av spillet på for eksempel GOG. I alle fall frem til noen lager en skikkelig nyversjon.

Nylanserte The MoneyMaker’s Rallye er kanskje ikke en ordentlig nyversjon av Dr. Drago’s Madcap Chase, men det er i alle fall ganske åpenbart hva som er inspirasjonskilden, og flere av brukeranmeldelsene trekker også frem den gamle Windows-klassikeren.

Kort sagt er det snakk om et brettspillinspirert strategispill der opp til seks spillere reiser rundt i verden for å tjene seg rike. Man kan spille via nettet eller i lokal flerspillermodus, og det er 98 byer i 50 land å besøke. Ellers skal det være 42 forskjellige kort man kan bruke, og rikelig med tilfeldige hendelser.

Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.