Arkadespillet Rod Land er ute på PS4 og Switch

Den nyeste Arcade Archives-utgivelsen er en fargerik klassiker.

Plattformspillet Rod Land debuterte i arkadehallene i 1990, og kom senere til hjemmeplattformer som NES, Commodore 64 og Amiga. Spillet kan minne litt om gode, gamle Bubble Bobble, på den måten at hvert brett består av én skjerm, og for å komme videre må du kverke alle de supersøte fiendene som finnes der. Spillet har også støtte for samarbeidsspill for to spillere.

Nå har japanske Hamster relansert arkadeversjonen av Rod Land for Switch og PlayStation 4. Spillet er en del av Arcade Archives-serien deres, og er altså en trofast (emulert) utgave av originalen, uten endringer eller forbedringer.

Her kan du se noen spille gjennom spillet (via emulator på PC), hvis du har lyst til å finne ut hvordan det fungerer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.