Nytt Indiana Jones-spill på vei

Lages av skaperne av de nye Wolfenstein-spillene, og blir utgitt av Bethesda.

Tidligere i dag fikk vi vite at Disney har gjenopplivet merkevaren Lucasfilm Games. De som fryktet at denne kun kom til å brukes for Star Wars-spill kan puste lettet ut, for i kjølvannet av Lucasfilm-annonseringen har Bethesda annonsert et nytt Indiana Jones-spill i samarbeid med Lucasfilm Games.

Wolfenstein med pisk?

De har riktignok sagt fint lite om selve spillet, men det vi vet er at det utvikles av svenske MachineGames, studioet bak de nyere Wolfenstein-spillene. Alle som har spilt disse spillene vet at MachineGames er rimelig flinke til å lage uhyggelige katakomber og middelalderborger å utforske, så det lover jo i alle fall godt.

MachineGames har kun laget førstepersons skytespill til nå, men om det betyr at det nye Indiana Jones-spillet blir et slikt et vet vi ikke. Bethesda forteller forøvrig at Elder Scrolls-veteran Todd Howard får en produsentrolle på spillet.

Det blir spennende å se hvilke plattformer spillet kommer til, i og med at Bethesda nå er i prosessen med å bli en del av Microsoft. Enkelte spekulerer i om Disneys involvering betyr at det også kommer til PlayStation, men Disney har vært involvert i flere plattformeksklusiver tidligere. Xbox og PC er altså sannsynlige kandidater.

Les også: Indiana Jones and the Last Crusade

2 kommentarer om “Nytt Indiana Jones-spill på vei”

  1. Puste lettet ut over at Bethesda skal lage Indiana Jones-spill? ;) Veeeeeeeeeeeel…..Uansett, sIkkert ikke noe verre enn om EA skulle fortsatt å ha monopol på å lage spill for Disney.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.