MicroProse med spennende sjangerblanding

Utgiveren har tatt det unike spillet HighFleet inn i stallen sin.

Den nye utgaven av MicroProse fortsetter å annonsere spennende utgivelser. Sist ut var en oppfølger til åttitallsklassikeren Carrier Command, og nå har de annonsert et spill som heter HighFleet. Her får spillerne kontroll over enorme, jetdrevne luftslott, og må lede disse i kamp i en unik dieselpunk-verden.

Kombinerer flere spilltyper

Spillet kombinerer fysikkbasert action og taktikk med ressurshåndtering, diplomati og strategi, og med unntak av at sjangerkombinasjonen får meg til å tenke på XCOM-spillene virker det ikke å ha særlig mye til felles med andre spill på markedet. Spennende saker, med andre ord.

Utviklerne bak spillet er Konstantin Koshutin og Maxim Kiselev, og førstnevnte har også stått bak indie-spillet Hammerfight. Lanseringen skal etter planen finne sted i løpet av årets andre kvartal, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.