Carrier Command vender tilbake

MicroProse har annonsert en oppfølger til åttitallsklassikeren Carrier Command.

Carrier Command er en glemt klassiker fra åttitallet. Spillet ga deg rollen som admiral ombord på et futuristisk hangarskip, og fungerte som en krysning mellom sanntidsstrategispill (før den sjangeren var oppfunnet) og simulatorspill. Målet for spillet var å ta kontroll over en hel øygruppe på 64 øyer, mens en datastyrt motstander forsøkte på det samme.

Oppfølger i 2021

Nå har MicroProse annonsert Carrier Command 2. Konseptet ser ut til å være akkurat det samme som før, nemlig å prøve å ta kontroll over ei svær øygruppe via hangarskipet ditt og kjøretøyene du kan produsere der. Når du tar over nye øyer kan du utnytte deg av ressursene der, for å utvide styrken din. Du kan la datamaskinen styre de ulike farkostene dine, eller ta kontroll selv.

Carrier Command 2 skal etter planen slippes i 2021. Spillet kommer til Steam, og utvikles av et studio som heter Geometa. Her er en trailer:

Dette er ikke det første gjensynet vi har fått med Carrier Command-serien, da tsjekkiske Bohemia Interactive lanserte sin egen oppfølger – Carrier Command: Gaea Mission – i 2012.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.