– Heroes of Might & Magic III er det beste spillet noensinne

cd SPILL tar for seg de tre første titlene i den klassiske HOMM-serien.

Heroes of Might & Magic-spillene fra nittitallet har fortsatt mange tilhengere, og disse inkluderer karene i den PC-fokuserte podcasten cd SPILL. De har også fått med seg to gjester denne gangen, nemlig Aleks Gisvold og Torbjørn Preus Schou, som begge elsker spillserien.

Mange har nok gode minner fra Heroes of Might & Magic II.
Heroes of Might & Magic II.

Podcastepisoden tar for seg de tre første Heroes-spillene, med mest fokus på nummer to og tre. Forvent rikelig med detaljer, inkludert gode tips for nye og gamle spillere.

Om du ikke kjenner til Heroes of Might & Magic-spillene (i dag heter serien merkelig nok Might & Magic Heroes) er det altså turbaserte strategispill med taktisk kamp, satt til en fargerik fantasy-verden. Du må bygge opp og lede hærer rundt på kartet for å karre til deg ressursene som finnes der, og hver hærstyrke ledes av en rollespillaktig heltefigur.

Spillene er kjent for å være svært vanedannende, og er sammen med Civilization-serien en av de vanligste årsakene til «bare én tur til»-syken.

Jeg skrev et tilbakeblikk på Heroes of Might & Magic II for noen år siden, som du kan lese for mer dyptgående informasjon om det spillet. Ellers finner du dagens episode av cd SPILL her:

Alle de gamle Heroes-spillene er ute på GOG. cd SPILL er ikke den eneste partnerpodcasten vår som elsker Heroes of Might & Magic, så hvis du har fått mersmak kan du høre Spæll diskutere Heroes of Might & Magic III her.

cd SPILL kjører for tiden en spørreundersøkelse. Den bør ikke ta lange tiden å svare på, og vil hjelpe dem å finne ut hvordan de bør ta podcasten videre i 2021. Spørreundersøkelsen er anonym, og du finner den her.

Vi avslutter med litt musikk, som nevnt i episoden:

2 kommentarer om “– Heroes of Might & Magic III er det beste spillet noensinne”

  1. Søstra mi er enig i at dette er tidenes beste spill. Haha! Ser hun har 123 timer logget på GOG nå, som er 120 timer mer enn det nest mest spilte spillet…. Er ikke nummer 1 hos meg, men det er et fantastisk spill.

    Svar
  2. Dette er en serie jeg har klart å unngå gitt. Har ikke spilt et eneste Heroes of Might and Magic. Men så ser det ikke ut til at et eneste av disse kom ut på Amiga som var min plattform, så der kan man se.

    Jeg spilte derimot Warriors of Might and Magic på Playstation 2 en gang, jeg leide det antagelig. Det var noe møkk husker jeg. Tredjepersons action-eventyr med elendig produksjonsverdi, unntatt i videosekvensene som så bra ut på den tiden. Ble ikke sugen på mer av dette ihvertfall.

    Fikk inntrykk av de leser kommentarene her i forrige episode så jeg skrev en lengre en til den siden jeg spilte Dune ganske mye men ikke bruker Facebook, men den fikk de visst ikke med seg… akk, ja.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.