Turrican Flashback er rett rundt hjørnet

Samlepakken med fire Turrican-spill dukker opp før måneden er omme.

Om du har gått og undret deg over når Turrican Flashback dukker opp på markedet – kun for PS4 og Switch, dessverre – trenger du ikke undre deg lenger. Samlepakken slippes nemlig den 29. januar – førstkommende fredag, altså.

Fire spill i pakken

Turrican Flashback inkluderer fire spill fra den høyt elskede serien, nemlig Turrican, Turrican II: The Final Fight, Mega Turrican og Super Turrican. Versjonene i pakken skal være utviklet av Ratalaika Games sammen med Factor 5, og vil være trofaste mot originalutgavene samtidig som de har noen moderniserte elementer.

Blant annet kan vi se frem til muligheten til å spole tilbake handlingen om vi tabber oss ut (noe vi helt sikkert kommer til å gjøre, i og med at dette er ganske vanskelige spill i utgangspunktet), og spillene kan også lagres underveis. Ellers loves blant annet effekter som CRT-filter, og flere klassiske varianter av Chris Huelsbecks lydspor.

Arkadeactionspillet Turrican debuterte på Commodore 64 i 1990, og sammen med oppfølgeren regnes det som et av de beste spillene på maskinen. Det ble raskt overført til Amiga og andre plattformer, der det også ble svært populært. Fra og med det tredje spillet i serien var det 16-bits-konsollene som var hovedplattformene.

Her er en trailer:

En kommentar om “Turrican Flashback er rett rundt hjørnet”

  1. Jeg så Destructoid hadde en fin anmeldelse av denne pakken der de berømmet spillene for å fortsatt være veldig gode, men ellers ga pakken stryk for å inneholde ingenting annet av verdi. Og i tillegg er den ganske dyr. Det verste er at det er ikke engang alle spillene, de har holdt igjen noen for å gi ut en samlepakke til senere. Spørs om det blir noe av.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.