Yakuza 3, 4 og 5 er nå lansert på PC

Den japanske kultspillserien er nesten komplett på PC nå.

Sega har i de siste årene sluppet flere av de tidligere konsolleksklusive Yakuza-spillene for PC – Yakuza 0, Yakuza Kiwami og Yakuza Kiwami 2 har alle vært ute en stund, og seriens nyeste spill, Yakuza: Like a Dragon, dukket opp i november. I går hoppet tre nye spill fra serien over på PC.

Bowlingspillet Yakuza 5 Remaster.
Bowlingspillet Yakuza 5 Remastered.

De nye lanseringene er Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered og Yakuza 5 Remastered. Dermed mangler bare Yakuza 6, som etter planen skal slippes på PC i mars.

De tradisjonelle Yakuza-spillene (altså ikke Like a Dragon, som er litt annerledes) kombinerer actionbasert kamp med rollespillelementer, og finner sted i åpne miljøer fulle av sideaktiviteter, og man kan nærmest tenke på dem som en kombinasjon av JRPG-spill, GTA uten bilkjøring og Streets of Rage.

Jeg tviler på at Yakuza-serien passer for alle – til det har den kanskje litt for mange særegenheter – men jeg vil definitivt anbefale at du prøver i alle fall ett spill i serien – Yakuza 0 er et greit sted å begynne – for å se om den er noe for deg. Det er godt mulig du blir positivt overrasket.

3 kommentarer om “Yakuza 3, 4 og 5 er nå lansert på PC”

 1. Var det ikke disse som dukket opp på Microslft Gamepass her om dagen, mon tro? Yakuza 0 ligger også der, og flere titler med Yakuza i navnet…

  Digresjon: Jeg anbefaler alle å teste Gamepass, man trenger ikke å ha xbox, spillene kan streames fra cloud til nesten hva som helst av gamle PC-er, og selvfølgelig installeres lokalt på PC og Xbox. Jeg spiller faktisk litt på telefonen med en fysisk kontroller, og det funker for meg stort sett overraskende bra. Prøveperioden koster ikke mange kronene.

  Svar
 2. Gamepass er genialt, men Yakuza 0 er et forferdelig spill gameplaymessig. Mer spent på Like A Dragon, som skal ha et annet kampsystem, fordi jeg liker premisset..

  Svar
 3. Elsker aller Yakuza spillene. Herlig blanding av alvorlig hovedstory og CRAZY side-oppdrag. Like a Dragon er konge, spesielt om man er JRPG (og spesielt Dragon Quest) fan.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.