Infinifactory-skaperne med NES-spill

Hack*Match er en hjernetrimmer hentet ut fra PC-spillet Exapunks.

Indie-utvikleren Zachtronics har laget noen av favorittspillene mine i nyere år, og jommen er de ikke ganske kule på andre områder også. Etter lanseringen av Shenzhen I/O lagde de like godt en MS-DOS-versjon av et kabalspill fra spillet, og nå er de tilbake med en ny retroutgivelse – et hjernetrimspill som opprinnelig var et minispill i hackerspillet Exapunks kommer nå til NES.

Et stort prosjekt

Arbeidet på NES-spillet, som heter Hack*Match, startet rett etter utgivelsen av Exapunks, men ble åpenbart litt mer komplisert enn planlagt ettersom de også fant ut at de måtte (jeg tipper at dette er «måtte» i anførselstegn, og ikke noe som faktisk på død og liv var nødvendig) lage sitt eget verktøy for å kompilere kode til instruksjoner for NES-maskinens MOS 6802-prosessor.

Selskapet bruker folkefinansieringsplattformen IndieGoGo for å selge spillet, som kan bestilles både digitalt og i fysisk utgave på elektronisk kassett. De advarer europeere om at spillet bruker den gamle, amerikanske NTSC-standarden, men åpner døra for en PAL-versjon. Dette er naturligvis kun en utfordring for de som vil spille spillet på ekte maskinvare.

Her kan du se hvordan Hack*Match arter seg:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.