Snart kan du spille OpenTTD på Steam

Open Source-versjonen av klassiske Transport Tycoon Deluxe blir lettere å finne.

Hvis du spør meg om å liste opp mine ti favorittspill gjennom tidene, og jeg ikke tar med MicroProse-klassikeren Transport Tycoon, er det fordi … vel, jeg har spilt for mange fantastiske spill til å kunne lage noen slik liste. Men er i alle fall en god kandidat, skjønt som mange andre Transport Tycoon-fans er det ikke lenger originalen jeg spiller, men «open source»-nyversjonen OpenTTD.

Litt høyere skjermoppløsning enn før.
Litt høyere skjermoppløsning enn før.

OpenTTD er Transport Tycoon Deluxe, bare bedre og med full støtte for moderne operativsystemer. Prosjektet har vært under utvikling siden 2003, og er fortsatt under kontinuerlig utvikling. Nå kommer spillet til Steam, og Steam-versjonen blir like gratis som versjonen du laster ned fra det offisielle nettstedet.

Det ser ut som teamet planlegger å tilpasse spillet litt for Steam før lansering der, men ellers tror jeg nok de eneste fordelene er at prosjektet får mer synlighet, og at spillet får litt ekstra spilletid ettersom det blir liggende å friste i Steam-biblioteket og dermed lettere å plukke opp for en runde nå og da. Pluss automatiske oppdateringer og slikt, da.

Steam-lanseringen skal etter planen finne sted den 1. april. Her kan du lese mer om Transport Tycoon.

En kommentar om “Snart kan du spille OpenTTD på Steam”

  1. Nå fikk jeg lyst til å spille dette igjen….. For et fantastisk spill det er! Og ja, det fortjener å havne i en topp 10-liste, selv om det sikkert er 100 andre spill som også fortjener det.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.