Gunbarich er en kombo av skytespill og Breakout

Arkadespillet fra 2001 har blitt sluppet på Steam.

City Connection har funnet frem et nytt arkadespill som de har relansert på Steam. Spillene deres bruker å havne i SHMUP-sjangeren (enten vertikalskrollende eller horisontalt skrollende skytespill), men det nyeste spillet ser ut til å være ganske annerledes. Det heter Gunbarich, og minner mest av alt om Breakout og Arkanoid.

Snedig sjangerblanding

Du styrer en bevegelig «flipper» i bunnen av skjermen, og som i inspirasjonskildene må du sprette en eller flere baller med denne, for å ødelegge blokkene og fiendene på skjermen. Du kan også bruke den til å slå fiendens kuler tilbake mot dem selv. Spillet har også bosser å bryne seg på, og fargerik grafikk. Det ser jommen ikke så dumt ut, faktisk.

Som vanlig med slike relanseringer får vi også en del ekstramuligheter man ikke hadde når man spilte spillet i arkadehallene, slik som å velge liv. Har du muligheten til å sette skjermen på høykant støttes dette også, og City Connection har også lagt inn en egen utgave av spillet der de endrer på ulike regler. Spillet har forøvrig vært ute på Switch en stund. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.