King’s Bounty II har fått slippdato

Utgiver 1C feirer annonseringen med ny trailer.

King’s Bounty fra 2008 var en glimrende oppfølger til 1990-klassikeren ved samme navn, som mange sikkert husker som forfaren til Heroes of Might & Magic-serien. Nå kommer det endelig en ordentlig oppfølger, etter at litt for mange frittstående ekspansjoner fikk serien til å fremstå som stagnert.

Slik tar spillet seg ut.
Slik tar spillet seg ut.

Slippes på sensommeren

Da King’s Bounty II først ble annonsert var det meningen at det skulle slippes i 2020, men 2020 var som kjent litt av et år, og ting gikk ikke helt etter planen. Nå har imidlertid utgiver 1C kommet med en ordentlig slippdato, som riktignok er en god stund frem i tid: 24. august. Da kommer spillet til PC, Xbox One, Switch og PlayStation 4.

King’s Bounty II er altså en kombinasjon av rollespill og taktikkspill, der du styrer helten din rundt i en svær fantasiverden og rekrutterer ulike typer monstre for å slåss for deg, i turbaserte slag. I forgjengeren minnet disse slagene veldig om de i Heroes of Might & Magic-serien, men i oppfølgeren ser de ut til å være mer taktiske og satt til mer intrikate omgivelser.

Det blir spennende å se hvor godt det fungerer, her er i alle fall en helt fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.