Slitherine med nytt Warhammer 40K-strategispill

Fra skaperne av Battlestar Galactica: Deadlock.

Strategispillutgiveren Slitherine er i vinden for tiden, og nå har de annonsert enda et kommende spill. Det heter Warhammer 40,000: Battlesector, og kommer fra Black Lab Games – skaperne av Battlestar Galactica: Deadlock og Star Hammer. For dette spillet har de tatt turen ned på landjorda, om ikke akkurat på vår egen planet.

Turbasert strategi

Spillet er et turbasert strategispill med en enspillerkampanje på 20 oppdrag, satt til planeten Baal Secundus. Her har de Aliens-aktige Tyranids fått bygge koloni, og siden det regnes som ganske dumt må en gjeng fra Blood Angels (en legion med rom-marinesoldater) renske dem ut.

Man kan skape og utvikle hærene sine selv, helter er involvert og det samme er supervåpen. I tillegg til kampanjen har spillet «skirmish»-modus, samt «hotseat» for to spillere på samme maskin og både turbasert og asynkron flerspiller over nettet. Spillet slippes på PC i mai, og en konsollversjon (Xbox One og PlayStation 4) følger i sommer. Trailer:

Ok, det var jo fryktelig intetsigende, så her er en time med video fra selve spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.