GOG har sluppet tre gamle MicroProse-spill

To romspill og én flysimulator fra den gamle spillutgiveren MicroProse har dukket opp på GOG.

GOG har vært ganske flinke til å gi ut gamle spill i det siste, selv om det helt sikkert hjelper at det for tiden finnes en god del utgivere som spesialiserer seg på å kjøpe gamle lisenser for relansering på nyere plattformer. En av disse er Retroism, som eier rettighetene til en god del av de gamle spillene fra den nylig gjenfødte spillutgiveren MicroProse.

Romspill og flysimulator

Hyperspeed.
Hyperspeed.

Nå har de sluppet tre slike spill på GOG, nemlig Hyperspeed (1991), Starlord (1993) og European Air War (1998). De to første har vært ute på Steam en stund, mens dette er første gang sistnevnte har blitt relansert.

Hyperspeed er et romspill som kombinerer førstepersons romkamp med handel og et snev av politikk, og gir deg i oppdrag å finne et nytt hjem for menneskeheten. Starlord er nok et romspill, som også kombinerer litt ulike spillelementer, men her er det et større strategifokus. European Air War er en flysimulator satt til den andre verdenskrigen.

For min del er både Hyperspeed og Starlord spill jeg har hatt lyst til å utforske en stund, men det er jo alltid et litt ekstra tiltak å skulle sette seg ned med retrospill av den tyngre typen. Så hvis noen har spilt dem, og vil gi meg gode grunner til å sette av noen timer for et eller begge spill, er det bare å gi lyd fra seg i kommentarene!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.