Denne Skyward Sword-videoen viser grafikkoppgraderingene

Nyversjonen av Zelda-spillet kommer i sommer.

En av de største annonseringene på onsdagens Nintendo Direct var The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Dette er en Switch-nyversjon av Skyward Sword, som opprinnelig ble sluppet på Wii i 2011. Spillet skal ha et oppgradert kontrollsystem (med jevnere bevegelseskontroller og muligheten for å bruke knapper), og naturligvis også HD-grafikk.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD kommer den 16. juli.

I videoen under kan dere se en detaljert gjennomgang av traileren, som sammenligner gammel og ny grafikk. Men før det bør kanskje de av dere som ikke har sett traileren før ta en titt på den slik den ble vist på Nintendo Direct:

Her er sammenligningsvideoen:

En kommentar om “Denne Skyward Sword-videoen viser grafikkoppgraderingene”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.