Retrotimen: The Godfather

Gjengen i Retrotimen kommer med en episode du ikke kan si nei til.

Retrotimen har sett på den klassiske gangsterfilmen The Godfather, eller Gudfaren som den heter her på berget. Filmen ble en umiddelbar klassiker da den først kom, og har i årene som fulgte blitt både kopiert og parodiert, men har den holdt seg?

Som seg hør og bør har gjengen også spilt på et spill basert på filmen. Det er imidlertid ikke nittitallsspillet for Amiga, PC og Atari ST de har valgt å titte på, men Electronic Arts’ The Godfather: The Game fra 2006. Jeg kan vel røpe at de liker det godt. Skremmende nok er dette et spill jeg anmeldte da det var nytt – jeg ga det 6 av 10 i på Gamer.no. Huff, så gammel man har blitt.

Uansett, her er ukens Retrotimen-podcast:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Motivet i toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.