Retrotimen: Nintendo Direct

Retrotimen får med seg to gjester, og diskuterer Nintendos siste nyheter.

Nintendo holdt i forrige uke sin første Nintendo Direct-konferanse på lange tider, og i denne ukens episode av podcasten Retrotimen har panelet fått med seg Håkon fra Spæll og Rasmus fra Twinstick Gamers for å diskutere nyhetene.

Gjengen kommer blant annet innom Mario Golf, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, og mye mer. Hvis du ikke fikk med deg Nintendo Direct-sendingen selv, kan du se den under artikkelen. Hva syntes du om nyhetene Nintendo kom med?

Her er ukens Retrotimen:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.