Trenger du litt skyteaction for Commodore 64?

Zap Fight Trilogy er ute nå, og byr på tre skrollende skytespill for plattformen.

Den profilerte spillskaperen Alf Yngve tok nylig kontakt for å fortelle at hans nyeste spillsamling for Commodore 64 er ute nå. Den heter Zap Fight Trilogy, og kan kjøpes på Itch.io som en digital nedlasting. Pakken inkluderer som navnet tilsier tre spill i serien Zap Fight, der de to første er eldre spill som har fått seg en oppgradering mens det tredje er nytt.

Skrollende action

Zap Fight-spillene er vertikalskrollende romskytespill i god, gammel stil, med fargerik grafikk og massevis av fiender å plaffe ned. Spillene er alle laget ved hjelp av verktøyet Shoot ‘Em Up Construction Kit (SEUCK) fra Sensible Software, men har fått forbedringer som ikke normalt er tilgjengelig for spill laget i verktøyet.

Du kan lese mer om hvordan Alf Yngve lager Commodore 64-spill i et intervju vi lagde med ham for et par år siden. Her er en video om Zap Fight Trilogy:

Siden vi snakker om skrollende skytespill for Commodore 64, kan vi også ta med at Sarah Jane Avory nylig slapp sin etterlengtede sideskroller, Soul Force, for plattformen. Dette spillet har fått rikelig med skryt. Du finner det blant annet på Itch.io, skjønt prisen er kanskje litt vel høy for et Commodore 64-spill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.