Circuit Superstars byr på klassisk fugleperspektiv-racing

Spillet er ute i «early access» nå.

Om du liker klassiske bilspill som Death Rally, Micro Machines og SuperCars, vil du kanskje ha interesse av nylanserte Circuit Superstars. Dette spillet byr på tradisjonell racing sett fra fugleperspektiv, men skilter med moderne grafikk og presentasjon. Vi loves også at pitstopstrategi blir et viktig element, så helt likt de gamle klassikerne skal det ikke være.

Tidliglansering på PC

Spillet skal etter planen slippes for Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch og PC, men per nå er det bare den sistnevnte versjonen som er ute – og PC-versjonen er altså i «early access», så det gjenstår litt arbeid før den er helt ferdig. Utviklerne anslår at spillet skal være i «early access» i seks til åtte måneder før full lansering på PC og konsoll.

I mellomtiden skal spillet få flere baner, biler og ting som kan låses opp, og færre «bugs». Utviklerne sier også at de vil lytte til tilbakemeldingene fra brukerne, noe som jo lover godt (jeg ser for eksempel at flere klager over robotaktige datamotstandere og trange baner som gjør forbikjøring vanskelig, så det er forhåpentligvis to ting utviklerne vil se på).

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.