Bli leiesoldat i Necromunda: Hired Gun

Førstepersons skytespill satt til Warhammer 40,000-universet.

Franske Streum On Studio virker som en spillutvikler som etter hvert har fått ganske mye bra på rullebladet, men kanskje ikke har fått helt den anerkjennelsen de fortjener. Snart er de tilbake med et nytt spill, Necromunda: Hired Gun.

Spillet, som altså ikke har noe med kultklassikeren Hired Guns å gjøre, er et førstepersons skytespill satt til det alltid like utrivelige Warhammer 40,000-universet. Her finner handlingen sted i en dystopisk by (altså Necromunda), der du spiller en leiesoldat som må ta oppdrag for høystbydende og helst overleve såpass lenge at du får se betalingen også.

Voff!

Du er imidlertid ikke alene, men har en trofast kompanjong i form av en hund som er halvt robot og helt mannevond. Underveis i spillet kan du oppgradere både dine og hundens egenskaper, ved hjelp av pengene du tjener på oppdrag.

Ellers ser det ut som Necromunda: Hired Gun er et ganske åpent spill, der du kan skape din egen spillfigur og får mange muligheter til å løse oppdragene som du ønsker. Slikt liker vi jo. Spillet kommer til PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One og PC, den 1. juni. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.