Bubble Bobble 4 Friends hopper til PC

Plattformspillet slippes snart på Steam.

Bubble Bobble er en av åttitallets virkelig store plattformklassikere, og selv om serien ikke er like populær i dag som den en gang var, er det ikke veldig lenge siden den fikk et nytt innslag. Det heter Bubble Bobble 4 Friends – The Baron is Back, og du kan lese hva Spillhistorie-skribent Kim Kløvsgaard syntes om spillet her.

Klassisk moro.
Klassisk moro. Bilde fra PS4-versjonen.

Frem til nå spillet kun vært tilgjengelig på PlayStation 4 og Switch, men nå kommer det også til PC, via Steam.

Det er ikke satt noen dato for lanseringen av PC-versjonen, men i tillegg til å ha alt av innhold og funksjonalitet fra konsollversjonen (inkludert The Baron is Back-innholdet), får den et konfigurerbart kontrollsystem blant annet med støtte for Steam-kontrollere, PS4-kontrollere og til og med to spillere på samme tastatur.

Vi kan jo også nevne at det originale arkadespillet fra 1986 er inkludert, og det er vel ikke utenkelig at det blir hovedattraksjonen for mange. Her er en presentasjon av PC-versjonen:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.