Disco Elysium kommer snart i oppgradert versjon

Det fantastiske rollespillet får både stemmeskuespill og nytt innhold, samt PlayStation-versjon.

Disco Elysium er et absurd godt rollespill, som alle med åpent sinn og sans for sjangeren bør ta en titt på. Den 30. mars lanseres en ny versjon av spillet, Disco Elysium: The Final Cut, og denne får en hel rekke nyheter i forhold til den gamle.

Originalutgaven av Disco Elysium.

Hør dem snakke

Nyheten som får mest oppmerksomhet er at spillet nå har komplett stemmeskuespill. Dette er egentlig ganske drøyt, med tanke på hvor ekstremt mye tekst originalspillet hadde og det faktum at The Final Cut også får nye figurer, oppdrag, mellomsekvenser og historier.

For PC-eiere vil The Final Cut være en gratis oppgradering. I tillegg kommer spillet til PlayStation 4 og 5, for første gang (og i den forbindelse får også PC-versjonen full kontrollerstøtte). Her er en trailer:

Jeg er ganske spent på hvordan denne utgaven kommer til å arte seg; med så mye tekst er det vel nesten litt usannsynlig at alt skuespillet kommer til å holde samme høye kvalitet som fortellerstemmen i hodet, og det er en viss fare for at skuespillet får et allerede langsomt spill til å bli enda langsommere.

Men vi får se. Jeg er litt usikker på om denne versjonen vil erstatte den gamle fullstendig, eller om det vil være mulig å velge mellom dem. Sistnevnte hadde nok vært å foretrekke.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.