Skilpaddene redder frihetsgudinnen i Turtles in Time

Cowabunga! Spæll har tatt en titt på SNES-klassikeren Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time.

For ikke alt for lang tid siden kunngjorde Streets of Rage 4-utgiveren DotEmu at de har et sideskrollende Turtles-spill i klassisk stil på gang. Hva passer vel derfor bedre enn å ta en titt på et av historiens mest populære Turtles-spill, nemlig Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time for SNES.

Kjente fjes må slås. Bildene er fra Mobygames.
Kjente fjes må slås. Bildene er fra Mobygames.

Frihetsgudinnen er stjålet!

I ukens episode av podcasten Spæll er det nettopp dette spillet som er i fokus. Adrian og Håkon har fått besøk av Trond Sinfour Borgersen, og sammen skal de plukke klassikeren fra hverandre for å finne ut hvorfor spillet var så godt, og om det har holdt seg i dag.

Turtles in Time kom opprinnelig til arkadehallene, og er altså et sideskrollende slåssespill der ninjaskilpaddene må reise gjennom tid og rom for å sette en stopper for de alltid like onde planene til Shredder og Krang.

SNES-versjonen er ikke helt identisk med arkadeversjonen, men den regnes altså som en av de store klassikerne for plattformen.

Her kan du høre denne ukens skilpaddetastiske episode av podcasten Spæll:

Lyst på mer Turtles? Spæll har også hatt en episode der de tok for seg eldre Turtles-spill for NES. Den kan du høre her.

Du finner flere episoder av Spæll på Podbean, og det er mulig å følge dem på Facebook, Instagram og Twitter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.