Shredder tar hevn i nytt Turtles-spill

Gis ut av folkene bak Streets of Rage 4.

Så du liker sideskrollende slåssespill i klassisk 16-bits-stil? Flaks, for det er nettopp det Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge er. I dette spillet får opp til fire spillere rollen som hver sin mutantskilpadde, og må navigere seg gjennom piksellerte miljøer fulle av slemminger som må bankes.

Sideskrollende action

Spillet utvikles av Tribute Games, og det er Streets of Rage 4-gjengen i DotEmu som gir det ut. Streets of Rage 4 var et knallspill, så det lover jo godt at de er involvert. Tribute Games har på sin side stått for en rekke actionspill i klassisk stil, inkludert Panzer Paladin, Mercenary Kings og Flinthook – alle spill som generelt ser ut til å ha fått en god mottakelse.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge har ikke fått noen slippdato enda, men kommer til «PC og konsoll». Du kan følge med på Steam-siden eller det offisielle nettstedet, og her er en trailer:

En kommentar om “Shredder tar hevn i nytt Turtles-spill”

  1. Det så utrolig kult ut! De tre Turtles-spillene på NES (kanskje litt nostalgibriller på den djevelsk vanskelige og delvis urettferdige eneren) og Turtles 4 på SNES var jo herlige spill, også mye pga den fantastiske musikken. Kanskje litt kvalitetsforskjell på Konami på 80/90-tallet og Tribute Games da, men vet jo aldri.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.