Det superteite FMV-spillet Ground Zero Texas er relansert

Nittitalls B-film som skytespill.

Da spillbransjen først fant ut at de kunne bruke CD-ROM-plater som distribusjonsmetode, var det mange som tenkte at filmbransjen og spillbransjen skulle smelte sammen. Vi fikk en haug av spill som på ulike måter benyttet seg av ekte video og skuespillere, noen med mer hell enn andre.

Invasjon fra verdensrommet

Uh-oh!
Uh-oh!

Ground Zero Texas er et skytespill der du må plaffe ned folk utkledd som romvesener et eller annet sted i Texas. Når fiendene dukker opp på skjermen må du raskest mulig flytte musepekeren over dem og fyre av en salve eller to, og er du rask nok får du kverket dem før de får kverket deg.

Handlingen er faktisk skrevet av Edward Neumeier, som har filmer som Robocop og Starship Troopers på rullebladet, og regien er det Halloween 4-regissør Dwight H. Little som har stått for. Men jeg tror ikke du skal forvente det helt store her – vi er åpenbart i skikkelig B-film-territorium både med tanke på skuespill, spesialeffekter og kostymer.

Ground Zero Texas har nå dukket opp i ny utgave på Steam. Det er folkene bak relanseringen av notoriske Night Trap (og oppfølgeren Double Switch) som står bak utgivelsen. De sier at nyversjonen skal være bygd opp fra bunnen av, og ikke bare skal fungere bedre enn originalen fra 1993, men også ha slettede scener og video fra kulissene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.