Mer nittitallsinspirert skyteaction for Ion Fury

Ekspansjonspakken Aftershock byr på mer action på den klassiske Build-motoren.

Ion Fury er et av favorittskytespillene mine fra de senere årene. Det kjører på en oppgradert versjon av Build-motoren (Duke Nukem 3D, Blood, Redneck Rampage), og byr på rikelig med skytespillaction i klassisk nittitallsstil, og jeg storkoste meg da jeg fullførte det i 2019.

Dr. Heskel gir seg ikke

Nå får spillet en ekspansjonspakke som heter Aftershock. Denne skal slippes for PlayStation 4, Xbox One, Switch og PC til sommeren, og byr på enda mer action i samme stil som før. Traileren under viser blant annet at vi får tilgang på en svevesykkel og nye våpen, samt noen nye fiender å bruke dem på.

Handlingen ser ut til å plukke opp tråden der forgjengeren sluttet, bokstavlig talt. Det siste vi fikk se etter å ha fullført originalkampanjen var et bilde av Shelly som nøt en øl i en bar, og det ser ut som denne baren også er det første brettet i ekspansjonen.

Hvis det er noe som ikke er okay, så er det å beerblocke folk, så vi skjønner godt at Shelly blir rasende og tar frem revolveren når Dr. Heskels undersåtter avbryter feiringen hennes. Her kan vi se hvordan det går:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.