The Blizzard Arcade Collection har fått to nye spill

RPM Racing og The Lost Vikings 2 er nå inkludert i pakken.

I februar relanserte Blizzard tre av sine første spill – The Lost Vikings, Rock ‘n’ Roll Racing og Blackthorne – i en samlepakke som heter The Blizzard Arcade Collection. Nå har retrospesialistene i Digital Eclipse ordnet en oppdatering for samlingen, som blant annet legger til to nye spill.

The Lost Vikings.
The Lost Vikings.

De to nye spillene er The Lost Vikings 2 og RPM Racing. Førstnevnte byr altså på mer plattform-/hjernetrim i samme stil som The Lost Vikings, mens sistnevnte er forgjengeren til Rock ‘n’ Roll Racing, og byr på isometrisk racing-action.

Flere nyheter

Oppdateringen, som selvsagt er gratis, legger også til en rekke nytt museumsinnhold (designdokumenter og slikt), og flere andre nyheter. Blant annet blir det nå mulig å spille Rock ‘n’ Roll Racing uten lisensiert musikk, for de som foretrekker å spille med publikum.

The Blizzard Arcade Collection er ute på PC, Switch, PS4 og Xbox One. På konsoll er den tilgjengelig som et selvstendig produkt, men på PC må den merkelig nok kjøpes som en del av noe som heter The Celebration Collection, og det er heller ikke mulig å få fatt i den på et fornuftig sted som Steam eller GOG. I stedet er den kun ute på Blizzards egen nettbutikk.

En kommentar om “The Blizzard Arcade Collection har fått to nye spill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.