Ghosts ‘n Goblins Resurrection truer flere plattformer

Det Switch-eksklusive spillet dukker snart opp på flere konsoller, og PC.

Oouuuuouuuu! Nei, jeg har ikke vondt i magen, jeg prøver bare å sette deg i riktig stemning for nyheten om at Ghosts ‘n Goblins Resurrection kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4. Spillet kom opprinnelig til Switch i februar, men nå er det altså lei av å være låst til én plattform.

Capcom sier ikke noe om når lanseringen av de nye utgavene vil finne sted, annet enn at det er «snart» (som i spillindustrien kan bety alt fra et par dager til et års tid). De forteller også at PC-versjonen blir å finne på Steam.

Action i klassisk stil

Ghosts ‘n Goblins Resurrection er et todimensjonalt actioneventyr i samme stil som arkadespillene Ghosts ‘n Goblins og Ghouls ‘n Ghosts. Det betyr at du må styre ridderen Arthur rundt i gufne miljøer fulle av minst like gufne fiender (der mange er hentet fra tidligere spill), og overvinne en og annen «boss» på veien.

Det er sikkert også ganske vanskelig, men vi loves flere vanskelighetsgrader, så det er forhåpentligvis ikke like sadistisk som sine forgjengere. Samarbeidsflerspiller er også tilgjengelig. Her er en Switch-trailer:

Om du ikke har vært borte i Ghosts ‘n Goblins før, kan du jo lese vårt tilbakeblikk på det første spillet i serien.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.