Caster of Magic har fått Windows-versjon

Den populære Master of Magic-modifikasjonen kjører nå på Windows uten DOS-hjelp.

Det legendariske strategispillet Master of Magic har et overraskende rikt spillermiljø den dag i dag, og mange av spillets tilhengere har emigrert til modifikasjonen Caster of Magic. Da strategispillutgiveren Slitherine kjøpte rettighetene til serien ga de ut Caster of Magic på Steam og GOG, men frem til nå har spillet kjørt ved hjelp av DOSBox.

Caster of Magic for Windows.
Caster of Magic for Windows.

I forrige uke slapp de imidlertid en Windows-versjon av Caster of Magic, som kan kjøres i fullskjerm-modus eller i et vindu som man fritt kan endre størrelse på. Versjonen skal også ha flere spillmoduser og terrengstørrelser, muligheten til å spille mot opp til tretten datastyrte fiender (som også er smartere enn før), forbedret grensesnitt og nye magiformularer.

Merkelig nok selges Windows-versjonen av Caster of Magic fortsatt som en ekspansjonspakke for hovedspillet, Master of Magic, og den er også et uavhengig produkt i stedet for en oppgradering av DOS-utgaven av Caster of Magic, som fortsatt er tilgjengelig. Caster of Magic for Windows er ute på både Steam og GOG.

Slitherine kjøpte rettighetene til Master of Magic-serien i 2019. Er det lov å håpe at de snart er klare til å vise de første glimtene av Master of Magic 2?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.