Samlerutgave for lekre Star Renegades

Dette «roguelite»-spillet slippes snart i boks.

Star Renegades er en finurlig kombinasjon av JRPG og «roguelite»-spill, som dukket opp på PC i fjor høst og gradvis har tatt hoppet til nye plattformer i tiden som har gått. PlayStation 4-versjonen kom nå i mars, og dermed er spillet ute på det meste. Spillet har generelt fått en god mottakelse, med en brukerrating «very positive» på Steam og grønne Metascores.

Snasen grafikk.
Snasen grafikk.

Nå kommer fysiske utgaver for PlayStation 4 og Switch, skjønt som med mange andre indie-spill for konsoll er det kun snakk om en lansering i begrenset opplag via Stritctly Limited Games. Spillet kommer i to ulike utgaver – den ene er en mer eller mindre normal boks (med papirmanual), mens den andre inneholder ekstragreier som lydspor, klistremerker og kunstbok.

Konseptet i Star Renegades minner litt om det vi finner i herlige Into the Breach. En robot ankommer dimensjonen din for å advare om et snarlig angrep fra en overlegen fiende, og så må dere prøve å forsvare dere så godt dere klarer. Om det ikke nytter, må roboten sendes videre til neste dimensjon og prøve igjen – forhåpentilgvis litt bedre forberedt.

Spillet skilter med en dataskapt kampanje som sørger for at hver runde er unik, og et raskt, JRPG-inspirert kampsystem. Her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.