De klassiske Links-spillene er ute på GOG

Spill golf som om det var 1990. Eller 1992. Eller 1998. Pluss: Et helt nytt Links-spill på Steam.

Access-veteranene i Big Finish Games har relansert tre klassiske golfspill på Steam. Disse er Links: The Challenge of Golf fra 1990, Links 386 Pro fra 1992 og Links LS: 1998 Edition. Det er med andre ord ett tiår med golfspillutvikling vi får servert her. Links-serien var kanskje den mest populære golfspillserien på PC-plattformen, sikkert delvis fordi utgiveren i sin tid var Microsoft.

Links 368 Pro. Det funker sikkert på en Pentium også.
Links 368 Pro. Det funker sikkert på en Pentium også.

Jeg er nok ikke den eneste som primært husker disse spillene fra besøk hos eldre slektninger – sammen med Microsof Flight Simulator var dette spill som typisk havnet på PC-ene til folk som egentlig ikke anså seg selv som ivrige spillere.

I senere tid har jeg i større grad fått øynene opp for golfspill selv, ikke minst på grunn av Links-seriens forgjenger, Leaderboard Golf, som jeg «gjenoppdaget» for et par år siden. Derfor er det også interessant at et helt nytt spill i Links-serien ligger klart til lansering på Steam. Links E6 vil være gratis å laste ned, men byr på ekstra baner via betal-ekspansjoner.

De klassiske Links-spillene som er ute på GOG ser ikke ut til å få Steam-lansering med det første, men det er jo lov å håpe. Jo flere som får tilgang på gode retrospill, jo bedre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.