Flere arkadespill fra Data East er lansert på PC

Inkludert Joe & Mac Returns og Night Slashers.

I mars slapp Ziggurat Interactive åtte arkadespill fra gamle Data East for PC. Utvalget da inkluderte velkjente Bad Dudes vs. Dragon Ninja («are you a bad enough dude to save the president», osv), Joe & Mac Caveman Ninja, Express Raider og Super Burgertime.

Møt grusomme Enemy 1 i Night Slashers.
Møt grusomme Enemy 1 i Night Slashers.

Nå har de sluppet fire til. Denne gangen har følgende titler dukket opp på PC (Steam, Humble Store og GOG):

  • Joe & Mac Returns
  • Night Slashers
  • Wizard Fire (Dark Seal II)
  • BreakThru

Joe & Mac Returns er et plattformspill, Night Slashers er et sideskrollende slåssespill, Wizard Fire er et actionspill i rollespilldrakt (med fokus på flerspiller), mens BreakThru er et sideskrollende skytespill der du kjører bil i stedet for romskip. Merk at Night Slashers er en sensurert versjon med blant annet grønt blod.

Som med de forrige relanseringene virker det ikke som det er så voldsomt mange ekstrafunksjoner her, skjønt det er i alle fall mulig å spille dem med CRT-filter om man liker slikt. I og med at Ziggurat hadde skaffet PC-rettighetene til femten spill, skal det fortsatt være tre på vei. Et av dem er slåssespillet Fighter’s History.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.