Her er juli-spillene for Nintendo Switch Online

Denne måneden får tjenesten tre SNES-spill.

Nintendo har fortalt hvilke spill som skal legges til Nintendo Switch Online-biblioteket denne måneden. Det er tre, denne gangen, og alle kom opprinnelig på SNES. De aktuelle spillene er Claymates, Jelly Boy og Bombuzal, så det er vel ikke blant plattformens mest populære titler at Nintendo har lett etter spill denne måneden.

Fargerike spill

Claymates er et plattformspill med «claymation»-figurer, der du må komme deg gjennom fargerike miljøer ved blant annet å veksle form underveis. Hver av de fem formene har unike egenskaper som kan hjelpe deg videre. Spillet ble opprinnelig sluppet i 1993.

Jelly Boy er et annet plattformspill, som tilfeldigvis også har muligheten til å skifte form underveis som et av skrytepunktene på lista. Det kom kun ut i Europa, i 1995.

Sist ut er Bombuzal, en hjernetrimmer der du må navigere seg rundt i arenaer fulle av bomber og andre farer (slik som gulv som bare tåler å bli passert én gang). Bombuzal har også mulighet for at to spillere kan spille sammen. Spillet debuterte på plattformer som Commodore 64 i 1988, mens SNES-versjonen dukket opp i 1990.

Spillene slippes den 28. juli, som en del av det (relativt langsomt) voksende retrospillbiblioteket for Nintendo Switch Online. Her er en presentasjon:

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.