Hva med litt middelmådig skyteaction?

Hm, jeg kunne nok ha solgt denne artikkelen litt bedre. Men jeg har jo bare Corridor 7 og Operation Body Count å arbeide med.

Ziggurat Interactive har sluppet et par rettrospill på Steam, slik de har for vane å gjøre den første fredagen hver måned. August-utvalget er vel av det heller svake kaliberet; skytespillene Corridor 7: Alien Invasion og Operation Body Count har helt sikkert sine tilhengere, men ser vi på anmeldelsene som ligger på Mobygames fikk de ikke noen spesielt god mottakelse selv da de var nye.

Operation Body Count presser nok Wolfenstein 3D-teknologien til det ytterste. Men det imponerte neppe så mange i 1995.
Operation Body Count presser nok Wolfenstein 3D-teknologien til det ytterste. Men det imponerte neppe så mange i 1995.

Av tretten arkiverte anmeldelser for Operation Body Count får det kun over 50% av tre av dem. Corridor 7 gjør det bedre, men det er åpenbart ikke noen klassiker.

Så skal det samtidig sies at teknologien utvilsomt hadde en god del å si for mottakelsen de fikk. Spillene ble begge sluppet etter Doom, men bruker en videreutviklet utgave av Wolfenstein 3D-motoren. På nittitallet var man nok litt mer opptatt av dette enn retrospillere er i dag, så hvem vet.

Har du noen erfaring med disse spillene selv? Er de skjulte spillskatter, eller bør vi unngå dem som pesten?

Begge spillene er forøvrig ute på GOG allerede, noe jeg først kom på nå. Hei, Ziggurat, kunne dere ikke ha inkludert Machiavelli: The Prince i samme slengen, hvis dere bare skulle slippe tidligere utgitte GOG-spill på Steam denne måneden?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.