Se historien om Thief

Fabelaktig dokumentar om det legendariske spillet.

Tiden flyr, og når jeg ikke får tid til å skrive noe fornuftig selv (i alle fall noe som kan publiseres i dag) får jeg støtte meg på at det heldigvis finnes rikelig med flinke og produktive folk på nettet. En slik gjeng er folkene bak Youtube-kanalen Noclip, som stadig disker opp med kule dokumentarer om nye og gamle spill.

For et par uker siden ga de ut sin nyeste dokumentar, som handler om det legendariske snikespillet Thief (samt det like legendariske studioet bak spillet, Looking Glass Studios). De har fått huket med seg en rekke av folkene bak spillet, og kombinerer egen analyse med intervjuer av skaperne. Det er solide saker, så ta en titt:

PS: Hvis du trodde serien startet i 2014 var kanskje dette litt forvirrende – sorry!

Toppbildet er fra Mobygames.

En kommentar om “Se historien om Thief”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.