GOG har sluppet en haug av gamle Star Trek-spill

Reis dit mange har reist før deg (for cirka 20 år siden).

GOG har nettopp relansert seks Star Trek-spill som alle kom rundt tusenårsskiftet, og i løpet av kort tid vil de slippe to til. Spillene befinner seg i flere ulike sjangere, og inkluderer alt fra førstepersonsskytere til sanntidsstrategispill. Her er en liste:

Som seg hør og bør har alle spillene blitt oppgradert for å fungere på moderne systemer, noe som antakeligvis har involvert en del arbeid siden dette altså er såpass «nye» spill at det ikke nytter å bare hive dem i DOSBox.

Lisensierte spill som dette har en tendens til å være vanskeligere å få ut på markedet igjen enn spill basert på originale merkevarer, ettersom det typisk er flere aktører som skal godkjenne relanseringen og gjerne ha en bit av kaka. Derfor er det gledelig at GOG har fått ordnet papirarbeidet slik at disse spillene kan komme tilbake.

Skjønt jeg aner ikke hvor gode de er; lisensspill fra den tiden har jo et frynsete rykte. Så hvis du har erfaring med dem, hører vi gjerne fra deg i kommentarfeltet. Forresten, GOG hadde allerede Star Trek: 25th Anniversary, Star Trek: Judgment Rites og Star Trek: Starfleet Academy. De fikk de i 2015.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.